Cartea antiplictiseală

Colecție: Activități
Discount 26,34 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1984 ramase
SKU
JUN.1360

Jocuri și activități incitante care îi vor ține ocupați pe cei mici într-un mod cu totul creativ

O adevărată comoară, cartea aceasta plină de idei antiplictiseală te va distra cu siguranță, oriunde și oricând! Indiferent dacă este vorba despre o după-amiază ploioasă sau despre o zi lungă de vară, dacă ești acasă ori într-o călătorie lungă, dacă ești singur sau alături de prieteni - nu te vei plictisi niciodată, având această carte la îndemână.

Află cum să pui în scenă un spectacol de teatru cu umbre, descoperă cum se construiesc rapid câteva instrumente muzicale și scrie chiar tu o poveste - acestea și multe alte proiecte îți vor dezvolta creativitatea. Provoacă-ți creierul cu ghicitori, jocuri de cuvinte, puzzle-uri pentru memorie și mistere, iar apoi învață hieroglifele folosite în Antichitate de egipteni, precum și câteva cuvinte în latină.

Te așteaptă o mulțime de surprize! În Cartea antiplictiseală vei găsi jocuri, indicii despre limbajul corpului la elefanți, o rețetă pentru „zăpadă”, dar și multe informații interesante despre avioane, despre supraviețuirea în sălbăticie și trucuri de fotografie.

Informaţii suplimentare
Traducător Ioana Văcărescu
Imprint Corint Junior
Colecție Activități
Data apariției Mai 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 128
Format 19 x 24 cm
ISBN 978-606-793-741-1
new_isbn 9786067937411
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cartea antiplictiseală
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: