CAIET DE VACANTA. MATEMATICA CLASA A V-A

Discount 13,20 lei Preţ standard 16,50 lei
Numai 1805 ramase
SKU
EDU.038
Alcătuită în conformitate cu programa şcolară în vigoare, lucrarea se distinge printr-o vădită valoare practică, aceea de a-i consolida elevului cunoştinţele de matematică.

Acest caiet de vacanţă destinat elevilor din clasa a V-a este conceput de un colectiv de cadre didactice cu o bogată experienţă la catedră, pentru a le oferi atât elevilor, cât şi profesorilor un instrument de lucru util, o formă de pregătire continuă şi o modalitate diferită de petrecere a timpului liber.

Alcătuită în conformitate cu programa şcolară în vigoare, lucrarea se distinge printr-o vădită valoare practică, aceea de a-i consolida elevului cunoştinţele de matematică. Numeroasele şi variatele exerciţii, probleme şi jocuri propuse sunt organizate în 30 de teme care vizează prezentarea într-o manieră accesibilă a elementelor de matematică transpuse într-un context aplicativ.

Cu siguranţă, caietul de faţă îşi va dovedi eficienţa, facilitându-le elevilor descifrarea tainelor acestei ştiinţe şi formându-le gustul pentru studiu.

Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-93655-5-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:CAIET DE VACANTA. MATEMATICA CLASA A V-A
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top