Cafeneaua "De ce te afli aici?"

5,50 lei
SKU
LED.186
Romanul Cafeneaua:"De ce te afli aici?" il plaseaza pe John P. Strelecky printre autorii cel mai bine vanduti in lume, cu un impact major asupra a milioane de cititori.

Romanul Cafeneaua "De ce te afli aici?" il plaseaza pe John P. Strelecky printre autorii cel mai bine vanduti in lume. Prin scrierea sa stimulatoare, prin CD-urile si aparitiile sale televizate, el a avut un impact pozitiv asupra vietii a milioane de oameni. Cafeneaua "De ce te afli aici?" a fost tradus în 16 limbi si vandut in peste 40 de tari.

Vorbind despre romanul lui Strelecky, USA Today (Gannett Media) scria: "A pus degetul pe pulsul lumii." Cafeneaua "De ce te afli aici?" s-a aflat pe lista celor mai de seama bestselleruri, alaturi de Thomas Friedman (The World is Flat), Mitch Albom (Tuesdays with Morrie/The Five People You Meet in Heaven), Malcolm Gladwell (Blink/The Tipping Point) si Steven D. Levitt (Freakonomics).

Inspiratia pentru scrierile lui John o constituie in mare parte experientele prin care el si sotia sa au trecut in calatoriile lor cu rucsacul in spate prin toata lumea. Cea mai lunga calatorie a fost o excursie de noua luni, in care au parcurs peste 112.000 kilometri (aproape de trei ori circumferinta Pamantului), calare, cu barca, pe elefant, cu bicicleta sau in alte diferite moduri.

Experienta dobandita in aceste calatorii marcheaza fiecare aparitie publica a lui Strelecky. Este un vorbitor entuziast si in acelasi timp foarte indragit. Daca vreti sa vina la urmatorul dumneavoastra eveniment, vizitati www.johnstrelecky.com.

Alte informatii despre autor pot fi gasite la www.johnstrelecky.com.
Informaţii suplimentare
Traducător Lidia Gradinaru
Copertă Flexicover
Nr. pagini 120
Format 10,2 x 18
ISBN 973-102-032-2
new_isbn 9789731020327
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cafeneaua "De ce te afli aici?"
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top