Caderea Bastiliei

Discount 9,90 lei Preţ standard 11,00 lei
Numai 146 ramase
SKU
COR.0003
Horia Garbea este un om-orchestra in apatica literatura romana de azi. I s-ar putea spune "scriitor total", dar formula suna prea solemn in cazul sau.

Horia Garbea este un om-orchestra in apatica literatura romana de azi. I s-ar putea spune "scriitor total", dar formula suna prea solemn in cazul sau. Desi in viata de fiecare zi este ceremonios, scriitorul are prea mult spirit ludic pentru a fi caracterizat in termeni gravi.

In Caderea Bastiliei el a provocat, deloc inocent, o sumedenie de coincidente cu viata reala. Nu este vorba, deci, de un roman cu cheie propriu-zis, de descrierea constiincioasa a unor oameni care exista cu adevarat, ci de o reprezentare fulguranta a acestora intr-o sarabanda epico-satirica de un mare dinamism. Cate ceva din felul de a fi al unor scriitori de azi poate fi recunoscut in comportamentul personajelor lui Horia Garbea.

Lumea noastra literara pare asezata nu sub reflector, ci in acea lumina sincopata (stroboscopica) cu ajutorul careia se creeaza atmosfera in discoteci. Alex. Stefanescu
Informaţii suplimentare
Copertă Flexicover
Nr. pagini 144
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-135-012-7
new_isbn 9789731350127
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Caderea Bastiliei
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top