Cabina de săruturi

Discount 26,59 lei Preţ standard 40,90 lei
Numai 1963 ramase
SKU
BOK.0451

Acum un film

NETFLIX

EA ESTE ROCHELLE, dar prietenii o alintă Shelly sau Elle. Este draguță, amuzantă, populară și tânjește în taină după marea iubire.

EL ESTE NOAH, însă toată lumea îi spune Flynn, pentru că pare un nume mai potrivit pentru imaginea lui de băiat rău, fustangiu și aprig la mânie.

Atunci când Elle hotărăște să organizeze o cabină de săruturi cu prilejul mult așteptatului Carnaval al Primăverii, inevitabilul se produce, iar Elle și Noah ajung să formeze un cuplu. Tânăra însă nu se poate bucura din tot sufletul de povestea de dragoste abia începută. În timp ce inima îi spune sa dea o șansă iubirii, mintea îi cere sa fugă. Asta pentru ca Noah este fratele lui Lee, cel mai bun prieten al lui Elle, iar între ei există un pact: acela de a nu te îndrăgosti de rudele amicului tău. Așadar, ce va face Elle? Va alege iubirea sau prietenia? Oare nu există o cale de a le împăca pe cele două, fără lacrimi și suferință? O poveste de iubire cu peste 19 milioane de lecturi pe Wattpad!

Informaţii suplimentare
Autor Beth Reekles
Traducător Roxana Olteanu
Data apariției Noiembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-463-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cabina de săruturi
Rating-ul tău

REEKLES, Beth

      BETH REEKLES este o scriitoare britanică. S-a născut în Țara Galilor și a absolvit Exter University. A mai publicat: Rolling Dice și Out of Tune. La 15 ani, și-a încercat condeiul cu romanul Cabina de săruturi (The Kissing Booth) și l-a publicat pe platforma Wattpad, unde a fost citită de 19 milioane de ori.  

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: