C++ GHID PENTRU INCEPATORI

Discount 32,94 lei Preţ standard 54,90 lei
SKU
COR.0192
CONTINE CD Cartea va ajuta sa invatati elementele fundamentale ale programarii in C++, sa intelegeti notiunile de programare orientata spre obiecte si sa scrieti propriile programe în C++.

Daca v-ati dorit intotdeauna sa invatati etapele programarii unui calculator sau popularul limbaj de programare C++, iata cartea si CD-ROM-ul ideale pentru a incepe. Veti gasi tot ceea ce va trebuie, explicat cu rabdare si ilustrat cu claritate, de la conceptele si tehnicile generale de programare la particularitatile limbajului C++. Veti ajunge foarte rapid sa scrieti propriile programe! Programarea este o sarcina complexa, iar C++ este un limbaj frecvent folosit de profesionisti.

Majoritatea celor mai atractive jocuri, programe de grafica si aplicatii Internet sunt create in C++. Dar limbajul nu este atât de complicat cum pare la prima vedere.

In aceasta carte, limbajul de programare C++ este redus la elementele esentiale si imbunatatit prin exemple simple si exercitii practice. Veti fi uimit de progresele pe care le veti face parcurgând-o.

Cu ajutorul acestei carti:

- veti invata elementele fundamentale ale programarii in C++

- veti incepe sa va scrieti propriile programe in C++

- veti vedea cum si de ce fiecare componenta de program functioneaza intr-un anumit fel

- veti crea coduri de program utile si reutilizabile

- veti intelege notiuni de programare orientata spre obiecte, explicate in termeni simpli, pe intelesul tuturor.

Indiferent daca doriti sa invatati C++ pentru distractia si placerea dumneavoastra - si veti descoperi aici cât de distractiv poate fi - sau aveti in vedere o cariera in domeniul programarii, aceasta carte reprezinta un prim pas inteligent.
Informaţii suplimentare
Copertă Flexicover
Nr. pagini 488
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 973-135-247-3
new_isbn 9789731352473
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:C++ GHID PENTRU INCEPATORI
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top