Biologie. Caietul elevului pentru clasa a V-a

Discount 22,50 lei Preţ standard 24,90 lei
Numai 1476 ramase
SKU
EDU.295

PACHETUL EDUCAȚIONAL este compus din:

- Manual (carte + CD)

- Caietul elevului

- Ghidul profesorului, accesibil gratuit la adresa http://pasaport-cultura.ro/resurse-gratuite-ghid-biologie

Din acest an școlar, biologia pentru clasa a V-a se va studia după o nouă programă, ceea ce va reprezenta o provocare. De aceea, valorificând experiența didactică acumulată, autoarele, Silvia Olteanu, Ștefania Giersch, Iuliana Tanur, Camelia Manea, Teodora Lazăr, au conceput acest caiet de biologie, care se dorește a fi utilizat pe tot parcursul anului școlar, în scopul eficientizării activității didactice, atât pentru elev, cât și pentru profesor.

Caietul îl va ajuta pe elev să-și sistematizeze cunoștințele, prin propunerea unor scheme ale lecției, în care doar va completa cu cuvintele-cheie și nu va copia de pe tablă, economisind astfel timpul și realizând o învățare interactivă.

Acest material este conceput pe baza manualului de biologie, realizat de aceleași autoare, și va reprezenta caietul de lucru al elevului, care cuprinde atât temele propuse în manual (de la activități de învățare până la exerciții, exprimarea unor păreri, teme de portofoliu, rezolvarea unor jocuri interactive etc., menționându-se pagina din manual la care se găsesc), dar și altele noi.

Datorită formei atractive în care este conceput, cu sublinieri, culori și imagini, caietul poate fi păstrat și utilizat și în anii următori, pentru reactualizarea  cunoștințelor.

Emoticoanele care vor fi încercuite la finalul fiecărei lecții reprezintă o modalitate de evaluare a stării emoționale a elevului, la ora de biologie, pe parcursul anului școlar – un real feedback pentru profesor asupra activității desfășurate.

Testele de evaluare vor putea fi rezolvate de elev direct pe caiet, apoi pot fi utilizate pentru evaluare și notare, autoevaluare sau interevaluare, acest caiet fiind de un real folos în descifrarea și învățarea biologiei.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Iuliana Tanur
Camelia Manea
Teodora Lazăr
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Septembrie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 88
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-149-5
new_isbn 9786067931495
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Caietul elevului pentru clasa a V-a
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, prof. gr. I, președinte Asociația „Ecoterra”, Ploiești

Iuliana Tanur – profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Manea – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Brancoveanu Vodă” din Urlați, autor de manuale și auxiliare școlare.

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

LAZĂR, Teodora

Teodora Lazăr, doctor în biologie, este profesor la Şcoala gimnazială nr. 1 Ciorogârla, Ilfov

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top