Belea mare

Autor:

Dave Barry

16,50 lei
Numai 102 ramase
SKU
LED.234
ROMAN ECRANIZAT IN 2002, CU TITLUL BELEA MARE IN MIAMI, IN REGIA LUI BARRY SONNEFELD.

Belea mare este o spumoasa comedie a erorilor, in care Dave Barry reuseste sa schiteze o adevarata galerie de personaje - de la emigranti ilegali la mafioti rusi si de la politisti macho la ratati de duzina. Plus o broasca psihedelica si un caine de "inteligenta unei teline". Firul epic e simplu, dar tensionat, condimentat cu un potop de coincidente, iar personajele se ciocnesc haotic, generand situatii de un umor demential.

Veti gasi aici, pe langa toata "flora si fauna" orasului Miami, FBI-ul la datorie, avioane deturnate si bombe nucleare. O sa radeti cu lacrimi.

 

ROMAN ECRANIZAT IN 2002, CU TITLUL BELEA MARE IN MIAMI, IN REGIA LUI BARRY SONNEFELD.

 

"Barry este, indiscutabil, unul dintre cei mai amuzanti umoristi in viata, iar romanul sau de debut nu va dezamagi, ci ii va aduce o armata de fani." Publishers Weekly

 

"Ce altceva mai trebuie sa stiti? Este o carte de Dave Barry, asa ca banuiti deja ca trebuie sa fie plina de haz!" Seattle Times
Informaţii suplimentare
Autor Dave Barry
Traducător Catalin Pruteanu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-186-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Belea mare
Rating-ul tău

Dave Barry

BARRY, Dave

Regizor, scenarist, actor, scriitor, umorist - asa arata cartea de vizita a lui DAVE BARRY (n. 1947). Se afirma ca un observator atent si un ziarist talentat, inzestrat cu foarte mult umor, odata cu aparitia volumului Dave Barry's Bad Habits (1987), o colectie de articole publicate in Miami Herald. A scris pana in prezent 30 de carti si unele dintre ele i-au fost adaptate pentru televiziune. In 1988, i s-a decernat Premiul Pulitzer pentru Commentary si in 1999 a debutat ca romancier, cu Belea Mare, devenit rapid bestseller. Adaptarea cinematografica, Belea mare in Miami, a fost, de asemenea, un mare succes. Canta la chitara intr-o formatie de rock "literara", Rock Bottom Remainders, din care mai fac parte Stephen King, Amy Tan, Ridley Pearson si Mitch Albom.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top