Basme și povești românești

Discount 70,32 lei Preţ standard 87,90 lei
Numai 1986 ramase
SKU
JUN.1137

Textele din această carte, cincisprezece la număr, au fost atent selectate din operele unor foarte cunoscuți scriitori români

Au fost odată multe basme și povești românești, că, de n-ar fi, nu s-ar povesti și nu s-ar tot povesti, iar unele dintre ele, cele mai frumoase, nu s-ar aduna într-o carte… Ca să fie citite de toți copiii, mici și mari, cuminți și nu prea, cum era și băiatul din povestea pepenelui uriaș, care le înflorea mai ceva ca baronul Münchausen. Și să se închipuie fie vreun viteaz fecior de împărat, fie vreo frumoasă fiică de împărat care trebuie scăpată din ghearele unui zmeu… Ori pur și simplu să se înveselească pe seama pățaniilor unor personaje precum Ivan Turbincă și Păcală.

Textele din această carte, cincisprezece la număr, au fost atent selectate din operele unor foarte cunoscuți scriitori români, și anume Petre Ispirescu, Alexandru Odobescu, Ion Creangă, Barbu Ștefănescu, G. Dem. Teodorescu, Mircea Sântimbreanu, Octav Pancu-Iași, Vladimir Colin, sau din literatura populară. Așadar, basme și povești mai vechi ori mai noi, care, datorită ilustrațiilor create de Diana Tivu, niciodată nu îi vor pierde farmecul și niciodată nu vor înceta să stârnească jocul imaginației.

Informaţii suplimentare
Autor Ilustrații de Diana Tivu
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Data apariției Octombrie 2021
Copertă Hardcover
Nr. pagini 240
Format 22 x 26,5 cm
ISBN 978-606-793-222-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Basme și povești românești
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: