BASME. FRATII GRIMM

82,50 lei
SKU
COR.1292
Editura CORINT le ofera de aceasta data cititorilor sai douazeci si doua dintre cele mai frumoase povesti ale Fratilor Grimm.

Editura CORINT le ofera de aceasta data cititorilor sai douazeci si doua dintre cele mai frumoase povesti ale Fratilor Grimm. De la publicarea primelor volume de basme (1812, respectiv 1814) ale celor doi scriitori germani, timp de aproape doua sute de ani, generatii de copii au trait, fermecati, aventurile eroilor creati de Fratii Grimm.

Alaturi de bine-cunoscutele basme Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Hansel si Gretel, Muzicantii din Bremen, Frumoasa din padurea adormita, Croitorasul cel viteaz, veti gasi in paginile acestei carti povesti precum Pescarul si nevasta lui, Cele trei torcatoare, Masa, magarul si toiagul fermecat ori Stima lacului, mai putin cunoscute, dar la fel de pline de viata ca atunci cand au fost scrise de Fratii Grimm.

Cartea este bogat ilustrata de graficiana Valeria Moldovan, cu desene incantatoare, care aduc un plus de culoare, oferindu-le copiilor o viziune originala asupra lumii basmelor.

    

Informaţii suplimentare
Traducător Lia Decei, Iulia si Victoria-Dana Feldrihan, Traian Fintescu, Mioara Sechel
Copertă Hardcover
Nr. pagini 272
Format 21 x 29,5 cm
ISBN 978-973-135-600-6
new_isbn 9789731356006
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:BASME. FRATII GRIMM
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top