Băiatul și misterioasa dispariție

Discount 7,50 lei Preţ standard 39,90 lei
SKU
BOK.0384

O lectură captivantă de la început până la sfârșit

Ziua de Crăciun, 1977. Băiețelul unui om de afaceri de succes dispare. Astfel începe călătoria lui Gus Delaney de a încerca să-i găsească fiul și să afle ce s-a întâmplat. A fost răpit? Mai trăiește? Este fosta soție implicată? Când polițiștii încep să-l considere pe Gus suspect, acesta pierde tot și se prăbușește de pe culmile succesului – acolo unde toată lumea îl idolatriza – în propriul iad pe pământ, abandonat și singur. Între timp, baiatul său, Jack, este luat de niște oameni ciudați și dus într-un loc năucitor. I se spune că a fost ales și trebuie să uite tot ceea ce a trăit până în acel moment. Izolat de lumea pe care o cunoștea, Jack învață să nu-i mai amintească de tatăl despre care crede că nu îl caută, până ce sentimente neobișnuite și interzise, alături de revelația unui secret întunecat, îl fac să se îndoiască de toate lucrurile în care crezuse cândva.

„Ritmul alert al povestirii o face să fie palpitantă [...], iar ancheta poliției în cazul copilului dispărut – desfășurată fără ajutorul tehnologiei moderne – pare autentică în fiecare detaliu. Un thriller de primă clasă, în stilul lui Joseph Finder.” Kirkus Reviews

„Un roman superb scris. O lectură captivantă de la început până la sfârșit.” IndieReader

Informaţii suplimentare
Autor Russell Newell
Traducător CARMEN ION
Data apariției Ianuarie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 480
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-291-1
new_isbn 9786067932911
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Băiatul și misterioasa dispariție
Rating-ul tău

NEWELL, Russell

      Russell Newell este originar din Massachusetts, dar a crescut în Billerica. El a petrecut verile explorând mlaștinile și plajele, pădurile și traseele de biciclete care se întindeau peste Golful Buzzards. Cu mamă irlandeză, această înclinație spre sălbăticie și rătăcire era inevitabilă. De asemenea, Newell a moștenit de la irlandezi o dragoste pentru povestiri. Cariera sa de scriere a început la vârsta de unsprezece ani când povestirea lui, Viața Hardă a lui Fox, a fost publicată în Chronicle-ul Hamilton-Wenham. După acest triumf timpuriu, Newell a intrat în adolescență și într-o perioadă zbuciumată. După un deceniu, a devenit reporter sportiv al revistei Salem Evening News, urmat de trei ani în calitate de comerciant de acțiuni la Fidelity Investments și, mai târziu, student de jurnalism la Universitatea din Boston, unde s-a ocupat de Congres pentru ziarele locale din Massachusetts.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top