Aventuri matematice în Egiptul Antic - clasa a II-a

Discount 29,90 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1960 ramase
SKU
EDU.330

E un auxiliar inovator, util în relația părinte–copil și în aceea profesor–elev. 

Orice copil face primii pași spre matematică cu ajutorul cifrelor, apoi al numerelor și al calculelor simple, care sunt legate de joaca și de fascinația copilariei pentru descoperiri. Din păcate, școala nu reușește întotdeauna să continue acest mod de abordare, deși matematica are marele avantaj că e în permanență, cel puțin în clasele primare, o joacă atrăgătoare pentru copii.

Aventuri matematice în Egiptul antic este un caiet cu povești și matematică, în care imaginaia celor povestite se îmbină cu bucuria de a gândi matematic. E un auxiliar inovator, util în relația părinte–copil și în aceea profesor–elev. În același timp, reprezintă un material foarte potrivit pentru after school, indispensabil celor care pornesc pe calea inițierii în muzica gândirii, matematica.

Radu Gologan

Președintele Societății de Științe Matematice din România

Lucrarea este elaborată de colectivul de autoare care a câstigat concursul de manuale organizat de MEN în anul 2018, pentru Matematica și explorarea mediului pentru clasa I și Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Balan Constanta
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 104
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-422-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Aventuri matematice în Egiptul Antic - clasa a II-a
Rating-ul tău

CONSTANȚA BĂLAN – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 24 din București, grad didactic I, autor de manuale și auxiliare școlare.

 

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top