Atatea inceputuri

11,00 lei
SKU
LED.018
Personajul principal, David Carter, este fascinat inca din copilarie de "prezenta fizica a istoriei", dedicandu-si viata arhivelor, muncii de conservare si arborilor genealogici, visand sa detina intr-o zi propriul muzeu.

Scriitorul britanic Jon McGregor (nascut in 1976) a debutat in 2002 cu volumul If nobody speaks of remarkable things (Daca nimeni nu vorbeste despre lucruri deosebite), care ajunge pe lista finalistilor pentru Booker Prize.

Romanul este premiat cu Somerset Maugham Award si Betty Trask Prize.

 

Al doilea roman al sau, Atatea inceputuri, publicat in 2006, a fost nominalizat la randul lui la Booker Prize.

 

Personajul principal, David Carter, este fascinat inca din copilarie de "prezenta fizica a istoriei", dedicandu-si viata arhivelor, muncii de conservare si arborilor genealogici, visand sa detina intr-o zi propriul muzeu. Dupa ce descopera accidental ca era adoptat si ca intreaga sa existenta fusese cladita in jurul unui neadevar, David ramane cu un gust amar, chinuit de sentimentul tradarii si de obsesia de a-si gasi mama naturala.

 

McGregor uimeste prin stilul elegant, simtul uimitor al detaliilor si descrierile pline de lirism. Atatea inceputuri este o carte fermecatoare, de atmosfera, o frumoasa poveste despre visuri, iubire, dezamagire si alegerile care ne conduc viata.

 

"Atatea inceputuri este un omagiu adus oamenilor simpli si lucrurilor obisnuite, acelor realitati ale vietilor nostre ce raman deseori nerostite". London Times
Informaţii suplimentare
Traducător Lavinia Vasile
Copertă Flexicover
Nr. pagini 408
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-100-3
new_isbn 9789731021003
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Atatea inceputuri
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top