Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata

38,50 lei
SKU
COR.1358
Adolf Hitler a exercitat o fascinaţie morbidă asupra câtorva generaţii şi probabil va continua să captiveze multe altele, în primul rând pentru că ascensiunea şi prăbuşirea sa...

Această carte se deosebeşte de majoritatea lucrărilor convenţionale despre al Treilea Reich deoarece susţine, cu argumente, că nazismul a fost mai mult decât un fenomen sociopolitic. A fost manifestarea personalităţii malefice a Führerului.

Adolf Hitler a exercitat o fascinaţie morbidă asupra câtorva generaţii şi probabil va continua să captiveze multe altele, în primul rând pentru că ascensiunea şi prăbuşirea sa – şi ale ţării pe care a condus-o – ţin de domeniul incredibilului. Nu era un om foarte educat, nu promitea mari „realizări”, iar în artă s-a dovedit a fi un talent mediocru. Şi totuşi, el a ajuns să conducă un popor cult, care a dat mulţi oameni de geniu.

Folosind o mare varietate de surse, dar mai ales fotografii de epocă, unele inedite, Paul Roland aduce lucruri noi despre personalitatea acestui om care a influenţat atât de nefast istoria secolului al XX-lea.

Informaţii suplimentare
Traducător Lavinia Boja
Copertă Flexicover
Nr. pagini 208
Format 16 x 23 cm
ISBN 978-973-135-652-5
new_isbn 9789731356525
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top