Dracula pe urmele Prințului Nemuritor (vol.2 din seria Anchetele lui Audrey Rose)

Discount 39,60 lei Preţ standard 49,50 lei
SKU
BOK.0493

Anchetele lui Audrey Rose vol. 2 Dracula pe urmele Prințului Nemuritor

După ce descoperă adevărata identitate a lui Jack Spintecătorul, nonconformista Audrey Rose își vindecă rănile sufletești cufundându-se în studiu pe băncile Institutului Național de Criminalistică și Medicină Legală din România, găzduit de castelul Bran. Alături îi este fermecătorul și deopotrivă enervantul Thomas Cresswell, tovarășul ei de autopsii de la Londra. Călătoria în inima României, precum și șederea în fosta reședință a sângerosului Vlad Țepeș sunt tulburate de un șir de crime misterioase, pe care localnicii le atribuie Prințului Nemuritor. Mai curajoasă ca niciodată, Audrey Rose pornește în căutarea adevărului...

Informaţii suplimentare
Autor Kerri Maniscalco
Traducător Oana Chitu
Imprint Leda Edge
Serie Anchetele lui Audrey Rose
Data apariției Martie 2019
Copertă Hardcover
Nr. pagini 484
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-793-451-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dracula pe urmele Prințului Nemuritor (vol.2 din seria Anchetele lui Audrey Rose)
Rating-ul tău

MANISCALCO, Kerri

     Kerri Maniscalco a crescut într-un orășel din afară New Yorkului, unde iubirea ei pentru artă a fost încurajată încă de la cea mai fragedă vârstă. În timpul ei liber, citește tot ce-i pică în mână, gătește diferite feluri de mâncare alături de familia și de prietenii ei și bea mult prea mult ceai în timp ce discută probleme delicate ale vieții cu pisicile ei. Jack Spintecătorul. Crimele din Whitechapel (seria Anchetele lui Audrey Rose) este romanul ei de debut și îmbină iubirea ei pentru criminalistică și pentru misterele istoriei.

Kerri Maniscalco a fost descoperită de celebrul James Patterson, care i-a ales cartea (cea cu Jack Spintecătorul) pentru a fi primul roman publicat de noua lui editură dedicată tinerilor, JIMMY Patterson Books.

Romanele ei figurează în clasamentele New York Times şi USA Today al celor mai bine vândute cărţi!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: