Aleea Intunericului (Vampirii din Morganville, vol. 3)

21,90 lei
Numai 1199 ramase
SKU
LED.386
MORGANVILLE ESTE UN LOC ATÂT DE DRAGUT IN CARE SA TRAIESTI... ... si în care sa mori, daca nu te deranjeaza genul acesta de lucruri!

MORGANVILLE ESTE UN LOC ATAT DE DRAGUT IN CARE SA TRAIESTI...

... si în care sa mori, daca nu te deranjeaza genul acesta de lucruri!

Acum, Claire i-a jurat credinta Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oras. Protectia pe care i-o asigura contractul cu Fondatoarea nu prea are darul sa-i linisteasca pe cei apropiati ei. Dintr-odata, oamenii încep sa moara pe capete si în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vanand-o, iar un stravechi vampir îi transmite înfioratoarea invitatie de a veni sa ia lectii particulare în locuinta sa izolata. In ce scop – Claire urmeaza sa descopere curand... ceea ce va da un nou si înspaimantator înteles termenului de „cursuri serale”.

Informaţii suplimentare
Autor Rachel Caine
Traducător Adrian Deliu
Copertă Hardcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-313-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Aleea Intunericului (Vampirii din Morganville, vol. 3)
Rating-ul tău

Rachel Caine

CAINE, Rachel

Rachel Caine, pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei serii Weather Warden, care cuprinde Ill Wind, Heat Stroke, Chill Factor, Windfall, Firestorm, Thin Air, Gale Force, Cape Storm şi Total Eclipse. Sub pseudonimul Julia Fortune publică romane tie-in, după producţii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel şi soţul ei, artistul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc în Texas, împreună cu iguanele lor, Popeye şi Darwin, cu un mali uromastyx numit (cât se poate de adecvat) O’Malley şi cu o ţestoasă-leopard botezată Shelley (după poet, fireşte). Vă invităm să-i vizitaţi website-ul la adresa www.rachelcaine.com şi pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top