Aici, in taramul dragonilor

Discount 4,74 lei Preţ standard 7,90 lei
SKU
JUN.093
Aici, in taramul dragonilor incepe in Londra Primului Razboi Mondial, deopotriva tihnita si familiara, dar patrunde curand intr-o lume fantastica, plina de mituri si magie.

Aici, in taramul dragonilor incepe in Londra Primului Razboi Mondial, deopotriva tihnita si familiara, dar patrunde curand intr-o lume fantastica, plina de mituri si magie.

Acolo, animale vorbitoare conduc masini cu motoare pe abur, Cavalerul Verde pazeste ramasitele unui regat ruinat si un cartograf legendar locuieste intr-un turn construit din insusi timpul...

 
In Arhipelagul Viselor al lui James Owen, dragonave insufletite ii poarta pe eroi - si pe cititori - in locuri atat de pline de minunatii, incat iti doresti ca visul sa nu se sfarseasca niciodata. - Kai Meyer, autorul cartii The Water Mirror
 

Incepand cu prologul captivant, cititorul este prins intr-o poveste ingenios construita, care-l face sa dea pagina dupa pagina. Un omagiu adus literaturii pline de imaginatie, legendei lui Arthur si mitologiei, aceasta saga superba, populata de personaje interesante, este plina de actiune. Extraordinara poveste a lui Owen, pe care a si ilustrat-o, le va placea atat copiilor, cat si adultilor. - VOYA

 

Imaginarium Geograohica...

- Ce-i asta? intreba John.

Omuletul clipi si apoi ridica din spranceana.

- E intreaga lume, baiete, zise el, zugravita cu cerneala si sange, pe panza, pergament si piele. E lumea intreaga si e a voastra sa o salvati sau sa o pierdeti.

 

O crima neobisnuita aduce laolalta trei straini, John, Jack si Charles, intr-o noapte londoneza ploioasa, in timpul Primului Razboi Mondial. Un omulet excentric pe nume Bert le spune ca ei sunt acum pastratorii cartii Imaginarium Geographica - un atlas al tuturor taramurilor care au existat vreodata in mituri si legende, fabule si basme. Bert pretinde ca pot ajunge in aceste tinuturi calatorind cu nava sa, Dragonul Indigo, una dintre cele doar sapte corabii care pot traversa Frontiera dintre lumi, patrunzand in Arhipelagul Viselor.

Urmariti de creaturi ciudate si inspaimantatoare, cei trei tovarasi fug din Londra la bordul dragonavei. Strabatand insusi taramul imaginatiei, trebuie sa invete sa-si invinga frica si sa aiba incredere unul in celalalt daca vor sa infranga fortele intunecate ce ameninta soarta ambelor lumi. Si vor avea parte de o mare aventura plina cu indicii care ii vor conduce pe cititori la o dezvaluire surprinzatoare: acesti oameni vor deveni intr-o buna zi povestitori legendari.

O calatorie extraordinara, plina de mituri, magie si mister, Aici, in taramul dragonilor ne prezinta un formidabil nou talent - James A. Owen.
 

JAMES A. OWEN este creatorul seriei de romane grafice Starchild, cu un mare succes de critica, designerul si directorul editorial al publicatiilor laureate International Studio si Argosy Quarterly si autorul seriei de romane Mythworld. Lucreaza la Coppervale Studio din Silvertown, Arizona, SUA, unde locuieste impreuna cu familia sa.

 

Afla mai multe: www.heretherebedragons.net
Informaţii suplimentare
Traducător Dan Dobos
Imprint Corint Junior
Copertă Softcover
Nr. pagini 336
Format 15,5 x 23,5 cm
ISBN 978-973-128-210-7
new_isbn 9789731282107
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Aici, in taramul dragonilor
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top