Adevărul lui Mason Buttle

Colecție: Smart Age
Discount 17,94 lei Preţ standard 29,90 lei
Numai 1930 ramase
SKU
JUN.1231

Titlu inclus pe lista scurtă a National Book Award în 2018 și

recompensat cu Schneider Family Book Award în 2019

Mason Buttle este ciudatul dintr-a șaptea. E înalt ca o prăjină, transpiră tot timpul și abia reușește să scrie și să citească, din cauză că e dislexic. Tipii duri din școală îl hărțuiesc fără milă, iar el nu se obosește să se apere. Însă nu hărțuiala îl necăjește cel mai mult, ci faptul că adevărul său, spus cu zgârcenie, dar cu toată sinceritatea, nu este înțeles și acceptat. Mason a fost martorul unui accident în care i-a pierit un prieten, iar asta îl face din start suspect pentru toată lumea, mai puțin pentru Calvin Chumsky, un puști foc de deștept, dar neajutorat. Cei doi băieți se împrietenesc și se izolează în lumea lor. Însă alt accident, în care Calvin dispare fără urmă, îl face din nou ținta tuturor suspiciunilor. Cine va crede, în sfârșit, adevărul lui Mason Buttle?

 

„O poveste despre eliberare. Talentul lui Leslie Connor de a crea personaje complexe face din această carte o lectură obligatorie.“ - Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor Leslie Connor
Traducător Dana Săporan
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Data apariției Mai 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-597-4
new_isbn 9786067935974
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Adevărul lui Mason Buttle
Rating-ul tău

CONNOR, Leslie

      LESLIE CONNOR s-a născut și a crescut printre cărți, unele de o mare frumusețe. Asta a făcut-o să se gândească la o carieră de ilustratoare, dar a descoperit că scrisul i se potrivește mai bine. Nu s-a înșelat.

Astăzi este una dintre scriitoarele importante din literatura americană pentru copii. A publicat All Rise for the Honorable Perry T. Cook, Crunch, Miss Bridie Chose a Shovel, precum și romanele pentru adolescenți Dead on Town Line și The Things You Kiss Goodbye. Pentru Waiting for Normal a primit, în 2009, Schneider Family Book Award. A mai primit încă o dată acest premiu, în 2019, pentru Adevărul lui Mason Buttle.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top