Addison Cooke şi inelul destinului

Discount 28,50 lei Preţ standard 47,50 lei
SKU
JUN.1367

Addison Cooke și inelul destinului este o carte plină de umor și acțiune, perfectă pentru cititorii care iubesc aventura.

ADDISON COOKE ÎNFRUNTĂ NENUMĂRATE PERICOLE CĂUTÂND COMOARA REGELUI SOLOMON. NIMIC MAI POTRIVIT PENTRU FANII SERIEI VÂNĂTORII DE COMORI DE JAMES PATTERSON ȘI PERCY JACKSON ȘI OLIMPIENII DE RICK RIORDAN!

La scurt timp după dispariția mătușii Delia și a unchiului Nigel în apropierea mormântului cunoscutului lider mongol Genghis-Han, arheologul amator Addison Cooke, sora lui, Molly, și prietenii lor cei mai buni, Raj și Eddie, pornesc într-o nouă aventură prin toată lumea.

Când Addison primește un pachet misterios, criminali și vânători de comori din lumea întreagă încep brusc să vâneze familia Cooke. Addison și echipa lui ajung la Londra, Paris, Istanbul și mai departe, într-o cursă de supraviețuire și cu speranța de a dezlega misterul pachetului. În căutarea adevărului despre mătușa și unchiul lor și a secretului ascuns despre istoria familiei, copiii trebuie să se confrunte cu terifiantul Vrolok Malazar.

„Addison Cooke este Indiana Jones și James Bond combinați într-un singur personaj.” Booklist

„Plin de umor și emoționant! […] O aventură alertă și bine scrisă pentru cititori îndrăzneți.” The Huffington Post

„Ce să-i mai dai unui copil care a citit toate volumele cu Harry Potter și Percy Jackson? Încearcă Addison Cooke. […] Această aventură scrisă alert îi va încânta pe cititorii de gimnaziu și-i va face să-și dorească mai multe.” Parents Magazine

Informaţii suplimentare
Autor Jonathan W. Stokes
Traducător Dana Săporan
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Addison Cooke
Data apariției Iunie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
Număr volum 3
ISBN 978-973-128-782-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Addison Cooke şi inelul destinului
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top